skip to Main Content
Sponsoring voor bedrijven en organisaties...

Organisaties en bedrijven bieden wij de mogelijkheid om een dier, een verblijf of een gebouw te sponsoren. Of ruimte te kopen op onze speciaal hiervoor bestemde sponsorborden in het park. Het sponsorbord biedt standaard ruimte voor uw bedrijfslogo en is verkrijgbaar in diverse formaten.

Wij bieden onderstaande sponsorpakketten, maar sponsoring op maat is ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Adoptie van een dier...

Zoo Veldhoven heeft veel verschillende soorten dieren. Het is mogelijk om een dier, een koppel of een hele diergroep te adopteren. Naast de vele soorten parkieten, kaketoes en ara’s, hebben wij bijvoorbeeld ook ringstaartmaki’s, capibara’s, flamingo’s en landschildpadden die geadopteerd kunnen worden.

Wanneer u een dier adopteert, plaatsen wij een A4-bord bij het verblijf met de naam en het logo van het bedrijf.

Kosten van een sponsorbord op A4-formaat: € 150,- per jaar exclusief BTW.

Sponsoring van een dierverblijf of gebouw...

Naast adoptie van een dier(groep), is het ook mogelijk om een dierverblijf te sponsoren. U heeft hierbij de keuze uit een enkel dierverblijf tot een gebouw waarin meerder dierverblijven zijn gevestigd. Bestaande uit vier categorieën.

Categorie A:

Dit zijn middelgrote verblijven voor enkele dieren of kleine groepen dieren. Bijvoorbeeld verblijven in de grote buitenring (rondom de Bamboe Jungle) en de achthoekige volières. Hierin verblijven diersoorten zoals laplanduilen, neushoornvogels, slechtvalken en kraanvogels.

Kosten van een sponsorbord op A4-formaat: € 250,- per jaar (excl. btw).

Categorie B:

Deze categorie bevat de grote verblijven, waarin dieren groepsgewijs worden gehouden. Bijvoorbeeld de verblijven van de ringstaartmaki’s, flamingo’s, toekans en Steller-zeearenden.

Kosten van een sponsorbord op A3-formaat: € 500 per jaar (excl. btw). Hierbij ontvangt u 4 entreekaarten incl. gratis parkeren en 4 zakjes noten + een vermelding op onze website.

Categorie C:

Ook categorie C bevat grote verblijven, waarin dieren groepsgewijs worden gehouden. Het gaat in deze categorie meer om de dieren in weides en vluchtvolières, zoals de kinderboerderij, de weide van de alpaca’s en ezels en de grote koepel- en vluchtvolières voor de diverse soorten papegaaien, kaketoes en parkieten.

Kosten van een sponsorbord op A1 of A2-formaat: € 750,- per jaar (excl. btw). Hierbij ontvangt u 10 entreekaarten incl. gratis parkeren en 10 zakjes noten + een vermelding op onze website.

Categorie D:

In categorie D bieden wij u sponsoring op maat aan. Van dierverblijven zoals de lorre-akkers, Bamboe Jungle en de roofvogelshow, maar ook onze diverse speeltuinen en horecavoorzieningen. Sponsoring van onze plattegronden en flyers behoren ook tot de mogelijkheden.

Een sponsorbord op het formaat naar keuze (in overleg) kosten: € 1000,- per jaar (excl. btw) Inclusief 20 entreekaarten incl. gratis parkeren en 20 zakjes noten + een vermelding op onze website.

Alle zakelijke sponsoren worden uitgenodigd onze sponsoravonden. Ook ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: info@zooveldhoven.nl.

Sponsorwanden...

Op strategische plaatsen in het park komen sponsorwanden. Hier kunt u voor minimaal één jaar ruimte kopen om uw eigen bedrijf te promoten.

Kostenoverzicht sponsorwand:

Reclamebord (afmeting 50 x 50 cm) € 150,- per jaar (excl. btw)

Reclamebord (afmeting 100 x 100 cm) € 300,- per jaar (excl. btw)

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@zooveldhoven.nl.

Back To Top