skip to Main Content
Over ons...

Zoo Veldhoven is een dierentuin vlakbij Eindhoven. Voorheen stonden wij jarenlang bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. In 2013 is het park overgenomen door de familie Loomans en omgedoopt tot Zoo Veldhoven. De collectie van vooral papegaaiachtigen is toen uitgebreid met roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren, zoals zebra’s, ringstaartmaki’s en alpaca’s.

Komt u op bezoek? Dan wordt u letterlijk welkom geheten door onze papegaaien. U mag hen voeren met speciale nootjes die bij de kassa verkrijgbaar zijn. Ook hebben wij een zeer uitgebreide collectie roofvogels en uilen. Bij de verblijven vindt u informatie over de dieren, maar u kan ook onze medewerkers aanspreken. Zij vertellen u graag meer over onze dieren.

U kunt bij ons meer dan alleen dieren kijken. Verspreid over het park hebben wij speeltoestellen voor kinderen. Ook in onze overdekte Bamboe Jungle, die prima geschikt is bij kouder of regenachtig weer. Terwijl de kinderen spelen, kunt u even uitrusten en genieten van iets lekkers op een van onze terrassen.

Back To Top