skip to Main Content
Veelgestelde vragen...
  • Hoe kan ik een kinderfeestje reserveren

Dat kan telefonisch (040 – 737 0385) of per e-mail. Wil je meer informatie over een kinderfeestje, kijk dan bij de pagina Arrangementen.

  • Mogen we ons huisdier meenemen?

Wij snappen dat u als dierenvriend uw (huis)dier graag overal mee naar toe neemt. Maar op het gehele terrein van Zoo Veldhoven zijn huisdieren niet toegestaan. Dit om te voorkomen dat uw of onze dieren ziektes en of verwondingen oplopen. Een uitzondering op deze regel is een hulp of blindengeleidehond. Deze honden dienen herkenbaar in dienst te zijn. Vanzelfsprekend is het ook voor deze honden verboden om doorloopverblijven te betreden.

  • Kan ik de Stichting N.O.P. steunen?

Ja zeker. Op de pagina Stichting N.O.P. lees je meer informatie over onze stichting en hoe je ons kunt helpen.

  • Kan ik online tickets bestellen?

Bij de pagina bezoekersinformatie (dagtickets) kun je dit doen.

  • Hoeveel diersoorten zijn er?

Bij Zoo Veldhoven wonen ruim 150 verschillende diersoorten, het grootste deel bestaat uit papegaaien, parkieten, kraanvogels, roofvogels en uilen. Daarnaast hebben we ook diverse soorten landschildpadden en zoogdieren zoals ringstaartmaki’s, servals, Chinese muntjaks, zebra’s, kamelen, ezels, pony’s.

  • Is Zoo Veldhoven rolstoel toegankelijk?

Zoo Veldhoven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor wie het niet mogelijk is om een eigen rolstoel mee te nemen, hebben we enkele rolstoelen die kosteloos gebruikt kunnen worden. Als je er zeker van wilt zijn dat je een rolstoel tot je beschikking hebt op de dag van je bezoek, kun je deze van tevoren reserveren. Dit kan telefonisch (040 – 737 0385) of per e-mail.

Vanaf de parkeerplaats leiden twee poorten naar de ingang van het park . Met kinderwagen/rolstoel kun je het beste de linkerpoort nemen, dan kom je via een geasfalteerde weg bij de ingang uit. Mensen die slecht ter been zijn mogen bij de ingang afgezet worden, de auto kunt u daarna op de grote parkeerplaats zetten.

  • Zijn er speciale tarieven voor minder validen?

Stuur ons een e-mail.

  • Vangen jullie nog papegaaien op?

Ja, klik de pagina Stichting N.O.P. aan voor meer informatie.

 Heeft u nog andere vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Back To Top