skip to Main Content
Particulier sponsor worden...

Sinds onze overname in december 2016 is er hard gewerkt om het park op te knappen. In de komende jaren wil Zoo Veldhoven haar transformatie doorzetten. En daarnaast de opvang van exotische vogels weer in oude glorie herstellen. U begrijpt dat hiervoor veel geld nodig is. Om dit te kunnen financieren vragen wij uw hulp door middel van het adopteren van een dier.

Uw bijdrage wordt gebruikt voor:

  • huisvesting,
  • dagelijkse voeding en verzorging,
  • medische verzorging,
  • verrijking (o.a. aankleding verblijf / speelmateriaal),
  • onderhoud van verblijven en gebouw.

U kunt ons op de volgende manieren steunen:

Eenmalige gift of donateur worden...

Wilt u eenmalig iets geven of jaarlijks doneren? Dan kunt u het bedrag overmaken op bankrekening: NL27 ABNA 0564 835 633 ten name van Stichting N.O.P. Wilt u in het vak omschrijven vermelden of het een eenmalige gift is of om een jaarlijkse donatie gaat?

Adopteer een dier of verblijf...

U kunt, bijvoorbeeld met uw familie, ook een dier of een dierverblijf adopteren. Vanaf € 100,- per jaar kunt u een dier adopteren en vanaf € 150,- per jaar een verblijf (incl. bord a4-formaat).

Bij adoptie van een verblijf komt er een A4-formaat sponsorbordje te hangen met uw naam en eventueel uw foto. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Stuur ons dan een e-mail.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Donateurs en mensen die een dier of verblijf adopteren krijgen automatisch onze nieuwsbrief.

Back To Top