Voorzieningen...

Toiletvoorzieningen

Op twee locaties in het park zijn toiletvoorzieningen: binnen in Bamboe Jungle en naast de ingang van het doorloopverblijf midden op het park. Bij de ingang van het park, in de cafetaria, is een invalidetoilet. In de winter van 2016-2017 wordt er een nieuw toiletblok geplaatst tegen de Bamboe Jungle.

Speeltuinen

Er zijn 2 grote speeltuinen in Zoo Veldhoven. Een buitenspeeltuin bij de ingang en de overdekte speeltuin in Bamboe Jungle. Verspreid door het park staan nog diverse klimrekken en bij het terras staat een springkussen. Vanaf 1 maart 2017 zal er een nieuwe speeltuin geplaatst worden naast ons buitenterras.

Rolstoelen

Zoo Veldhoven is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Voor wie het niet mogelijk is om een eigen rolstoel mee te nemen, hebben we enkele rolstoelen die kosteloos gebruikt mogen worden. Als je er zeker van wilt zijn dat je een rolstoel tot je beschikking hebt, is het verstandig deze van tevoren te reserveren. Dit kan telefonisch (040 – 737 0385) of per e-mail.

Vanaf de parkeerplaats leiden twee toegangspoorten naar de ingang van het park. Mensen met kinderwagens en rolstoelgebruikers kunnen het beste de linkerpoort nemen. Dit is een geasfalteerde weg die naar de ingang leidt. Mensen die slecht ter been zijn mogen bij de ingang afgezet worden, de auto kunt u daarna op de grote parkeerplaats zetten.