Welkom bij Zoo Veldhoven

Sinds december hebben wij deze mooie zoo in ons bezit. Wij zijn meteen aan de slag gegaan om van deze Zoo iets moois te gaan maken.

Zo hebben we een nieuwe kinderboerderij en speeltuin aangelegd en hebben we al heel veel achterstallig onderhoud weg gewerkt. Echter we zijn er nog niet om alle verblijven naar onze standaarden aan te passen. Maar we vinden nu wel dat ook u mee kan gaan genieten van alle dieren in ons park. Ook kunt u dan mooi alle ontwikkelingen en plannen live gaan volgen in onze zoo.

Dus na enkele maanden van zeer lange dagen en korte nachten is het dan zover en op 5 maart 2017 zijn wij voor het eerst weer open gegaan. En wat een mooie dag was het. Gezellig druk en lang mooi weer.

Deze website zal de komende maanden dan ook getransformeerd worden tot een leuke en informatieve pagina. Tot die tijd kunt u al het hoognodige gewoon nog terug vinden, zoals onze openingstijden en meer informatie over stichting N.O.P.

Ook kunt u nog steeds dieren adopteren, zowel privé als met een familie/club/straat of bedrijf.

En uw kinderen kunnen een leuk en origineel kinderfeestje bij ons beleven.

De komende maanden gaan we hard aan de slag om Zoo Veldhoven weer een echte Zoo te laten zijn. Natuurlijk blijven we ook gewoon nog vogels opvangen en geven wij ze een mooie toekomst binnen het park.

Door het jaar heen organiseren wij diverse speciale activiteiten

 

 

 

 

 

Wil je nog meer van ons ontdekken volg ons dan op onze GEHEEL NIEUWE Facebookpagina:

volg Zoo Veldhoven op Facebook

 

Stem ook op ons bij het leukste uitje van Brabant !

Favoriete_Gezinsuitje_logo_met_linten_k